Over Lilian Rippl

Mijn naam is Lilian Rippl, geboren in 1988 te Haarlem en sinds 2007 werkzaam als gediplomeerd Dierenartsassistente Paraveterinair en Dierverzorger. Ik heb mijn diploma behaald aan het Groenhorstcollege te Barneveld, wat sinds 2007 het ACOVENE-kwaliteitskeurmerk heeft gekregen, als enige opleider in Nederland.

Vanaf mijn geboorte tot op heden heb ik allerlei soorten dieren gehad, waaronder katten, konijnen en cavia’s. Het was ook al vroeg duidelijk dat ik zieke dieren beter wilde maken en ze graag goed wilde verzorgen. Vanaf 2005, vóór het afronden van de HAVO, kreeg ik de kans om in Dierenkliniek Marnixstraat mee te helpen en heb vanaf dat moment vele jaren met veel plezier gewerkt en ontzettend veel geleerd. Voornamelijk op het gebied van katten aan de hand van The Cat Friendly Practice, konijnen en knaagdieren door de jaarlijkse Konijnen en Knaagdieren Symposia, maar ook op het gebied van voeding en tandheelkunde heb ik cursussen gevolgd. Hierdoor heb ik gedegen kennis van zowel zieke als gezonde dieren, waardoor u de zorg voor uw huisdier(en) met een gerust hart uit handen kunt geven.

Omdat ik naast mijn interesse in dier en gezondheid, ook mijn interesse in mens en gezondheid wilde uitbreiden, ben ik in 2008 afgestudeerd tot sportinstructrice en heb ik naast mijn werk in de dierenkliniek, ook altijd als groepslesdocente gewerkt. Ook op dat gebied hoef je nooit stil te staan en heb ik allerhande cursussen gevolgd op het gebied van sport, voeding en massage. Door mijn werk als freelance groepslesdocente kan ik mijn eigen tijd indelen, wat mij in de gelegenheid stelt om rustig de tijd te nemen voor uw huisdier(en) als dierenoppas aan huis in Haarlem en omstreken.

De Eigenwijze Kat :: uw dierenoppas aan huis verzorgt in Haarlem, Velserbroek, Santpoort, Overveen, Bloemendaal, Heemstede, Aerdenhout, Bentveld, Vijfhuizen, Hillegom, Hoofddorp en Nieuw Vennep.. Buiten deze regio’s is oppas mogelijk in overleg.

Voor vragen of het maken van een afspraak, kunt u het contactformulier gebruiken.