Hoe het is begonnen

Mijn naam is Lilian Rippl en in 2007 afgestudeerd als Dierenartsassistente Paraveterinair en Dierverzorger aan het Groenhorstcollege te Barneveld.

Tijdens mijn werk als dierenartsassistente in diverse dierenklinieken, sprak ik regelmatig met katteneigenaren die tegen hetzelfde probleem aanliepen; wij gaan op vakantie, wat nu!? Ze zochten een goeie, lieve, betrouwbare kattenoppas, wilden hun kat niet achterlaten in een pension en in sommige gevallen kreeg de kat ook medicatie toegediend.

Het kan een belasting zijn om de buren of familie te vragen, zeker voor een langere periode en zo is mijn idee ontstaan voor De eigen-wijze Kat; een betrouwbare en professionele kattenoppas service aan huis, met liefde en aandacht voor de kat. Door de groeiende vraag heb ik uitgebreid door heel Nederland. Elke kattenoppas ken ik persoonlijk en wordt er dagelijks contact onderhouden. Ook voor andere huisdieren zoals konijnen/knaagdieren komen wij langs!

De Eigenwijze Kat :: uw dierenoppas aan huis verzorgt in Aerdenhout, Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Bennebroek, Bentveld, Beverwijk, Bloemendaal, Delden, Driehuis, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, IJmuiden, Krimpen a/d IJssel,  Leiden, Overveen, Nieuw Vennep, Santpoort Noord, Santpoort Zuid, Spaarndam, Spaarnwoude, Utrecht, Velserbroek, Vijfhuizen en Zandvoort.
Buiten deze regio’s is oppas mogelijk in overleg.

Voor vragen of het maken van een afspraak, kunt u het contactformulier gebruiken.