Lilian Rippl

Over Lilian Rippl

Mijn naam is Lilian Rippl, geboren in 1988 te Haarlem en sinds 2007 werkzaam als gediplomeerd Dierenartsassistente Paraveterinair en Dierverzorger. Vanaf mijn geboorte tot op heden heb ik allerlei soorten dieren gehad, waaronder katten, konijnen en cavia’s. Het was ook al vroeg duidelijk dat ik zieke dieren beter wilde maken en ze graag goed wilde verzorgen. Vanaf 2005 heb ik in verscheidene dierenklinieken gewerkt, waaronder Dierenkliniek Marnixstraat en heb daar vele jaren met veel plezier gewerkt en ontzettend veel geleerd. Hierdoor heb ik gedegen kennis van zowel zieke als gezonde dieren, waardoor u de zorg voor uw kat(ten) met een gerust hart uit handen kunt geven.

Omdat ik naast mijn interesse in dier en gezondheid, ook mijn interesse in mens en gezondheid wilde uitbreiden, ben ik in 2008 afgestudeerd tot sportinstructrice. Door mijn werk als freelance groepslesdocente kan ik mijn eigen tijd indelen, wat mij in de gelegenheid stelt om rustig de tijd te nemen voor uw kat(ten) als kattenoppas aan huis in Haarlem en omstreken.

De Eigenwijze Kat :: uw kattenoppas aan huis verzorgt in; Haarlem, Velserbroek, Santpoort, Bloemendaal, Heemstede, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Bennebroek en Vijfhuizen.

Voor vragen of het maken van een afspraak, kunt u het contactformulier gebruiken.