De werkwijze van uw kattenoppas aan huis in Haarlem en omstreken

Wanneer u meer wilt weten over De Eigenwijze Kat :: Uw kattenoppas aan huis, is het mogelijk dat ik bij u langskom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zie contact voor de opties om een afspraak te maken. Ik neem daarna zo spoedig mogelijk contact met u op. Tijdens het kennismakingsgesprek is er ruimte om elkaar te leren kennen, waarbij de persoonlijke dingen worden besproken zoals het karakter van uw huisdier(en) en eventuele ‘bijzondere’ gewoontes, zoals drinken uit de kraan, aangepast voer en/of medicatie. Ook de zakelijke dingen komen aan bod zoals vertrek-/aankomstdatum, tijdstip van verzorging, sleuteloverdracht en betalingswijze.

Afhankelijk van uw wensen kom ik één- of tweemaal daags aan huis voor de verzorging. Dit geschiedt normaliter in de ochtend en/of avond, maar in overleg zijn andere tijden ook mogelijk. Tijdens uw afwezigheid wilt u natuurlijk weten hoe het gaat en daarom is het mogelijk via de e-mail, whatsapp of sms contact te behouden en u eventueel foto’s toe te sturen.

De Eigenwijze Kat :: uw kattenoppas aan huis verzorgt in; Haarlem, Velserbroek, Santpoort, Bloemendaal, Heemstede, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Bennebroek, Vijfhuizen, Hillegom, Hoofddorp en Nieuw Vennep.

Voor vragen of het maken van een afspraak, kunt u het contactformulier gebruiken.